Combat Academy

Voor organisaties ontwikkelen we workshops op het gebied van communicatie, marketing en IT. Deze worden georganiseerd voor individuen, maar ook voor interne teams en verzorgd door geaccrediteerde docenten, ondernemers en vakspecialisten.

Game 360 graden jongerenmarketing

Jongeren bepalen zelf waar, wanneer en hoe zij aan informatie komen. Dus zijn bedrijven offline en online hyperactief om gevonden te worden. Een veelheid aan online/social mediakanalen vereist consistente content die een bijdrage levert aan het merk én naadloos is afgestemd op het kanaal en de doelgroep. Daar slaan bedrijven vaak de plank mis.

Combat heeft een game ontwikkeld voor strategische jongerenmarketing. Als marketing- en communicatiestrateeg ondervindt u real time wat voor effect uw beslissingen op de jonge doelgroep hebben. Na afloop weet u jongeren echt te bereiken en heeft u een kit met handige tips & trics om uitvoerende medewerkers aan te sturen. Verder presenteren we een aantal slimme tools om  marktinspanningen te meten, te analyseren en te presenteren.

Binden en boeien van jong talent

Organisaties willen graag jong talent aan zich binden, maar slagen daar niet altijd in. Jongeren lopen aan tegen interne geschreven en ongeschreven regels, oudere collega’s die hen niet begrijpen en verouderde apparatuur.

Combat voerde een onderzoek uit onder jonge werknemers en kent de succesfactoren om jonge medewerkers optimaal te laten excelleren binnen een organisatie. In deze workshop presenteren we actuele facts, internationale cases en worden tips gegeven om jonge medewerkerts te werven, binden en boeien. Uiteraard is jong talent aanwezig om te reageren op een spervuur van vragen.

Voor teams of individuele aanmeldingen

We verzorgen deze workshops voor individuele deelnemers, maar ook voor teams binnen een organisatie.  Tijdsinvestering: dagdeel. De kosten bedragen € 350,- exclusief btw per persoon en voor teams met maximaal 10 deelnemers € 1.500,- exclusief btw.