Interactieve workshops

De beste start voor uw vraag/case is een interactieve workshop met jongeren. Hoe includeren we 50.000 jongeren in een medisch onderzoek? Hoe zorgen we dat talentvolle jongeren bij ons solliciteren? Hoe krijgen we 15% meer instroom voor onze opleidingen? Na een workshop is de situatie in kaart gebracht en zijn de eerste lijnen van een strategie getekend.

Wat doen we tijdens een workshop? Wij laten organisaties allereerst inzien en voelen dat jongeren anders denken dan zij vaak verwachten. Uiteraard spelen de aanwezige Combat Experts hierbij een grote rol. Verder worden deelnemers geïnspireerd door het delen van  actuele kennis, ervaring en social/online tools over het bereiken en bewegen van jongeren. In groepen werken we vervolgens samen aan uw vraag/case tijdens de Combat Battle. Met onze jongeren als buddy en professionals om het brainstormen te activeren. Een jongerenjury beoordeelt de uitkomsten. Na afloop maakt Combat een verslag en een aanzet voor een strategie. U bent daarna vrij om deze strategie wel of niet door ons te laten door ontwikkelen en uitvoeren.

Interactieve workshops organiseren wij voor vraagstukken op het gebied van interne en externe communicatie van een organisatie, maar ook voor netwerken van organisaties.

Meer informatie