De leukste tandartsen van Nederland

JTV Mondzorg voor kids heeft kindertandartspraktijken in diverse regio’s. De organisatie komt voort uit de Jeugdtandverzorging van na de oorlog, toen het slecht gesteld was met het kindergebit. Sommigen herinneren zich misschien nog wel de gevreesde tandarts-bus die voor de school kwam rijden in de jaren zestig. 

Er is inmiddels veel veranderd. JTV Mondzorg voor kids besteedt veel aandacht aan voorlichting en preventie, maar ook aan opleiding en onderzoek in samenwerking met het Radboudumc. De tandarts-bus is inmiddels een state of the art Dental Car en er zijn moderne, kindvriendelijke locaties. Voor ouders die hun kinderen niet naar de praktijk kunnen brengen, is er een haal- en brengservice in bepaalde regio’s.

Combat maakte een strategisch meerjarenplan op basis van de klantreis om de organisatie op de kaart te zetten en de markt te bewerken. We ontwikkelden een nieuwe naam,  visuele identiteit en vertaalde deze in de nodige communicatiemiddelen voor interne en externe communicatie.

Uit deze samenwerking is een uniek kidsconcept ontstaan dat kinderen in hun belevingswereld leert om hun gebit goed te verzorgen met tips over poetsen en voeding. Onderdeel is onder meer een digiles-pakket voor scholen en kinderdagverblijven.