Combat voor en door jongeren

Combat is al meer dan 25 jaar hét strategische en uitvoerende bureau voor marketing en communicatie gericht op jongeren (0-29 jaar) en hun omgeving. Toch pretenderen we geen verstand van jongeren te hebben. Jongeren veranderen sneller dan het licht. Een onderzoek van vandaag, is morgen achterhaald. Daarom zijn wij blij met de Combat Experts, ons talentvolle jongerenteam. Samen met de Combat professionals maken ze voor opdrachtgevers het verschil.

Combat Experts

Een pool van 50 ambitieuze jongeren werkt elke dag met onze professionals aan opdrachten. Van strategie tot uitvoering en implementatie. Ze hebben ongekende inzichten en concrete ideeën om jongeren te bereiken en in beweging te brengen. Online, social, via opleidingen of events en festivals. Als bloggers en vloggers geven ze peer to peergroup communicatie effectief vorm om een gevoel van engagement voor uw merk te creëren. En natuurlijk zijn ze betrokken bij onze interactieve workshops.

Interactieve workshops

De beste start voor uw vraag/case is een interactieve workshop met jongeren. Hoe includeren we 50.000 jongeren in een medisch onderzoek? Hoe zorgen we dat talentvolle jongeren bij ons solliciteren? Hoe krijgen we 15% meer instroom voor onze opleidingen? Na een workshop is de situatie in kaart gebracht en zijn de eerste lijnen van een strategie getekend.

Wat doen we tijdens een workshop? Wij laten organisaties allereerst inzien en voelen dat jongeren anders denken dan zij vaak verwachten. Uiteraard spelen de aanwezige Combat Experts hierbij een grote rol. Verder worden deelnemers geïnspireerd door het delen van  actuele kennis, ervaring en social/online tools over het bereiken en bewegen van jongeren. In groepen werken we vervolgens samen aan uw vraag/case tijdens de Combat Battle. Met onze jongeren als buddy en professionals om het brainstormen te activeren. Een jongerenjury beoordeelt de uitkomsten. Na afloop maakt Combat een verslag en een aanzet voor een strategie. U bent daarna vrij om deze strategie wel of niet door ons te laten door ontwikkelen en uitvoeren.

Interactieve workshops organiseren wij voor vraagstukken op het gebied van interne en externe communicatie van een organisatie, maar ook voor netwerken van organisaties.

Digitale footprint

Jongeren spelen een rollenspel via chatapps, Instagram is hun visitekaartje, ze relaxen in virtuele cafés en bestellen online. Jongeren hebben hun ‘footprint’ in de hele digitale wereld. Maar hoe is het met de digitale footprint van uw organisatie?

Jongeren horen graag het oprechte verhaal van uw merk via social/online kanalen. Ze waarderen organisaties die waarde toevoegen aan hun leven en dat van de maatschappij. Daarbij gaan ze graag de dialoog met uw merk aan als gelijkwaardige partners. Peer to peergroup communicatie werkt het beste om een gevoel van ‘engagement’ te creëren.

Bedenk dat het ontbreken van een digitale footprint verstrekkende gevolgen voor uw merk kan hebben. Via online ratings en reviews bijvoorbeeld kunnen jongeren uw merk maken of breken.

Combat geeft advies over het creëren van engagement onder jongeren, maakt een contentstrategie afgestemd op jongeren, ontwikkelt digitale campagnes, organiseert peer to peergroup communicatie en het aangaan van de dialoog met jongeren. Alle inspanningen, offline en online, worden geanalyseerd en gefinetuned met een digitale tool die direct de PR/media waarde bepaalt.