Combat voor en door jongeren

Combat is sterk in het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. We richten ons specifiek op jongeren (0-29 jaar) en hun omgeving.

Het Combat team heeft een brede expertise in deze niche en is sterk in creatie. We maken al 25 jaar onderscheidende strategieën en campagnes voor offline en online, waarbij we jongeren echt in beweging krijgen.

Jongerenredactie: Combat Experts

Als enige bureau in Nederland hebben we een jongerenredactie (12-29 jaar) van vloggers en bloggers. Trendwatchers, networkers, storytellers, illustratoren die actief zijn op internationale apps, social media en festivals. Ze maken zelf content in de vorm van tekst, visuals en video. We noemen ze de Combat Experts, omdat zij ons en onze opdrachtgevers voeden en inspireren met ideeën, gedachten, trends en meningen. Samen met onze professionals zijn zij uitstekend in staat om uw merkstrategie te vertalen naar hun peergroup.

Marketing, communicatie én IT

Onze aanpak is eigenzinnig en innovatief. De meeste bureaus voor marketing en communicatie zijn gericht op strategie en creatie. Combat vindt dat IT niet mag ontbreken binnen het team. De wereld is digitaal en Combat is digitaal. Daarom hebben we als bureau voor marketing en communicatie 80 programmeurs aan ons creatieve team toegevoegd.

Met kennis van content én IT kun je een integrale online marketing bedrijven. Dat noemen we online marketing 3.0. Het begint met een strategie (wat willen we bereiken?) en eindigt met een gericht bereik van de doelgroep met de juiste content op het juiste mediakanaal voor de gewenste 'call to action’. Resultaat wordt uiteraard fijnmazig gemeten, onder meer door A-B testen. Het team creatieven, User Interaction Designers en programmeurs ontwikkelen daarnaast complexe applicaties voor het web, IOS en Android.

Onze visie

Met de focus op jongeren, acteren we breed in ons vakgebied marketing en communicatie. Het is onze visie dat het beste resultaat wordt bereikt als we een community vormen met onze opdrachtgevers, de Combat professionals en de Combat Experts, onze jongeren.

Het Combat werkveld is een speeltuin, waar we jong en oud meenemen naar de wereld van hun doelgroep. Onze aanpak gaat verder dan een eenmalig belevingsonderzoek of co-creatie  Samen met Combat zijn opdrachtgevers continu verbonden met jongeren die altijd betrokken zijn bij het maken van keuzes.

Als je niet bang bent om van je schommel te vallen, neem dan contact op voor een inspirerend gesprek met een ijsje of gewoon een cappuccino natuurlijk.