Combat IT - 80 programmeurs

We weten dat online marketing alleen werkt als je content-makers en IT-ers in huis hebt, dus hebben we maar liefst 80 programmeurs toegevoegd aan het Combat team. Strategen, creatieven, content-makers én IT-ers werken nauw samen. Sparren bijvoorbeeld over (online) campagnes met een stevig resultaat door goede remarketing, liquid web technieken, algoritmes om toekomstvoorspellingen te kunnen doen over small data enzovoorts.

IT-ers inzetbaar

We werken met Nederlandse en internationale programmeurs (Europa) en Nederlandse projectleiders, gepokt en gemazeld in het vak. Zij zijn inzetbaar voor het ontwikkelen van (complexe) software, waaronder applicaties voor het web, IOS en Android.

Alle programmeurs zijn universitair opgeleid in alle courante technieken, zoals .NET, Java, C/C++, Python, Ruby, Swift, Objective-C, SQL, NOSQL (MongoDB, RethinkDB, Cassandra), Hadoop, HTML5, Javascript, PHP enzovoorts.

Mobile apps

De Combat IT-ers hebben onder meer een ruime ervaring in het ontwikkelen van complexe mobile apps. Als een van de eersten in de wereld maakten we gebruik van React Native, een framework ontwikkeld door Facebook, gestoeld op het ‘learn once, write everywhere-principe’. Apps voor zowel Android als IOS worden in één taal geschreven. Daardoor kunnen we sneller en goedkoper ontwikkelen. Het is overigens mogelijk om voor (door)ontwikkeling ons subsidieteam in te schakelen, bijvoorbeeld voor medische apps, waarbij we aanspraak maken op Europese subsidies.

Projectbasis, team of bodyleasing

De Combat programmeurs zijn inzetbaar op projectbasis. Er is dan een afgebakend project dat binnen de afgesproken tijd wordt afgerond. Het is ook mogelijk om de programmeurs als team gedurende een periode (vanaf drie maanden) vrij te maken voor een opdrachtgever met of zonder een Combat projectmanager. Er is dan een vast team dat werkzaam is als verlengstuk van de IT-afdeling. Collega’s op afstand dus. In bepaalde situaties werken onze programmeurs op de locatie van de opdrachtgever. Vraag naar de mogelijkheden van bodyleasing.

Lage kosten, hoge kwaliteit

Onze projectmanagers hebben minimaal vijftien jaar ervaring en een brede kennis van applicaties. Zij werken effectief en productief. De samenwerking van Nederlandse en Europese programmeurs maakt het mogelijk om tegen lagere tarieven te werken dan gebruikelijk in Nederland. In de praktijk komt dit neer op circa 30% kostenbesparing voor onze opdrachtgevers.