Game 360 graden jongerenmarketing

Jongeren bepalen zelf waar, wanneer en hoe zij aan informatie komen. Dus zijn bedrijven offline en online hyperactief om gevonden te worden. Een veelheid aan online/social mediakanalen vereist consistente content die een bijdrage levert aan het merk én naadloos is afgestemd op het kanaal en de doelgroep. Daar slaan bedrijven vaak de plank mis.

Combat heeft een game ontwikkeld voor strategische jongerenmarketing. Als marketing- en communicatiestrateeg ondervindt u real time wat voor effect uw beslissingen op een jonge doelgroep hebben. Na afloop weet u jongeren echt te bereiken en heeft u een kit met handige tips & trics om uitvoerende medewerkers aan te sturen. Verder presenteren we een aantal slimme tools om  marktinspanningen te meten, te analyseren en te presenteren.

Voor teams of individuele aanmeldingen

We verzorgen deze workshops voor individuele deelnemers, maar ook voor teams binnen een organisatie.  Tijdsinvestering: dagdeel. De kosten bedragen € 350,- exclusief btw per persoon en voor teams met maximaal 10 deelnemers € 1.500,- exclusief btw.

Meer informatie